Upoznajte naš tim!

Stipe Sumić, dr. med. dent.

Rođen je 14.11.1961. u Makarskoj. Nakon završetka Srednje zubotehničke škole u Zagrebu, upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu koji završava 1987. Po završetku studija odlazi u Austriju gdje radi kao dr.dent.med od 1988 do 1994.

Nakon brojnih stručnih usavršavanja, vraća se u Zagreb i otvara privatnu ordinaciju dentalne medicine. Svoje dugogodišnje iskustvo i mnoga stručna usavršavanja odradio je između ostalog i u Munchenu na Bayerische Akademiji, te u Liechtensteinu u ICDE centru. Član je Internacionalnog udruženja estetike u stomatologiji ''Smile Care'' iz Munchena i savjetnik priznatog proizvođača stomatoloških materijala Ivoclar Vivadent. Popularan je predavatelj u mnogim europskim državama te dobitnik 1. nagrade za najbolji estetski uradak na ''Dental Progress'' internacionalnom kongresu.

Ivan Čolić, dr. med. dent.

Rođen je 23.10.1989. u Požegi. Diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Nakon odrađenog pripravničkog staža i položenog stručnog ispita dobiva odobrenje za samostalno obavljanje stomatološke djelatnosti. Polja posebnog interesa su implantokirurgija i implantoprotetika zbog čega dodatna znanja i vještine stječe svake godine pohađanjem brojnih tečajeva iz područja dentalne medicine kako u Hrvatskoj tako i u ostatku Europe. Veliko zanimanje pokazuje za nove materijale i tehnologije jer dentalna medicina nije statična djelatnost što podrazumijeva konstantne inovacije iz dan u dan. Većina zahvata u stomatologiji trebali bi biti u potpunosti bezbolni. Svakom pacijentu pristupa individualno, profesionalno i u skladu s njegovim potrebama i željama.

Marina Sumić, dr. med. dent.

Rođena je 18.08.1991. u Splitu. Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Veliki interes pokazala je u području dentalne protetike. Također radi i keramičke ispune, tzv. inlaye. Osim rada s keramikom vrlo je spretna i s kompozitnim materijalima pa tako svakodnevno radi i na izradi estetskih kompozitnih ispuna i nadogradnji. Za svaki uspješan protetski rad usna šupljina treba biti kompletno sanirana. Zbog toga doktorica iznimnu pozornost stavlja na pretprotetsku terapiju. Svake godine sudjeluje na svim glavnim kongresima i tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu.